Οργισμένοι είναι στου Παπάγου με τη διαιτησία των Κοντίλη και Καλογερόπουλο στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Παπάδο Γέρας. Ο σύλλογος παραθέτει το βίντεο του αγώνα ώστε όλοι να μπορούν να κρίνουν τα σφυρίγματα των δύο ρέφερι…

Αναλυτικά:

«Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ εκφράζει την οργή του για την διαιτησία των Κοντίλη-Καλογερόπουλου στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Παπάδο Γέρας. Αντί οποιουδήποτε σχολιασμού εκ μέρους μας, παραθέτουμε τον σχετικό σύνδεσμο στο διαδίκτυο, όπου διατίθεται ολόκληρος ο αγώνας. Έτσι θα έχουν όλοι την ευκαιρία – μεταξύ αυτών και η ΚΕΔ/ΕΟΚ- να δουν ιδίοις όμμασι τα όσα υπέδειξαν και… δεν υπέδειξαν οι δύο διαιτητές.

Ο ΑΣ Παπάγου δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει εκτός από ικανούς αντιπάλους και ανεπαρκείς διαιτητές. Δεν διεκδικούμε καμιά ιδιαίτερη μεταχείριση, απλά ζητάμε ισονομία. Μακάρι κάποια στιγμή να μας αναγκάσουν οι διαιτητές να βγάλουμε ευχαριστήρια ανακοίνωση όπως συνέβη μετά την 1η αγωνιστική όπου η ΑΕ Λιβαδειάς παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε, εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του στο διαιτητικό δίδυμο.

Θα θέλαμε και εμείς εκτός έδρας να μας αντιμετωπίζουν όπως τους αντιπάλους μας στη δική μας έδρα».