Ζιάγκος: «Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία»

ziagkosΕδώ και λίγες ώρες ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Λευκάδας. Ο πρώην, πλέον, προπονητής του συλλόγου, μίλησε στο lefkadapress.gr για τη διακοπή της συνεργασίας του, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ενώ τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένα πεδίο όπου οι λύπες είναι κατά κανόνα περισσότερες απ τις χαρές, ενώ μεταξύ άλλων πρέπει να διαθέτεις την ετοιμότητα και την ωριμότητα να σεβαστείς και να διαχειριστείς τις αποφάσεις της εκάστοτε Διοίκησης μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Ήταν μια γεμάτη συνεργασία μέσα από την οποία γίναμε όλοι σοφότεροι.

Η ποιότητα, τόσο της δουλειάς που έγινε ως τώρα, όσο και των αθλητών της ομάδας είναι τέτοιες που αποτελεί θέμα χρόνου το να αποδοθεί μπάσκετ υψηλού επίπεδου και να έρθουν τα αποτελέσματα. Απαιτείται υπομονή και αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ το Δ.Σ. της ομάδας, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, όπως και κάθε Λευκαδίτη που στήριξε την ομάδα. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».