Ηλιάδης: «Θα πάρω την πρωτοβουλία να μιλήσω με τις άλλες δυο ομάδες των Τρικάλων»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στη Λέσχη «97.6», ο διοικητικός παράγοντας του Αιόλος/Γόμφοι, Γιώργος Ηλιάδης, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα πάρει για να υπάρξει μια δυναμική για το τρικαλινό μπάσκετ.

Ο ίδιος, τόνισε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην κοινωνία είναι μονόδρομος η συνεργασία δυνάμεων για το καλό του αθλήματος.

«Δεν το κρύβω ότι σύντομα-μάλλον μετά τον αγώνα κατάταξης – θα πάρω ο ίδιος την πρωτοβουλία να συνομιλήσω με τις άλλες δυο ομάδες των Τρικάλων που είναι στις εθνικές κατηγορίες (Ίκαροι και ΑΟΤ), ώστε να δούμε αν υπάρχει τρόπος συνεργασίας. Θεωρώ ότι στις εποχές που ζούμε αυτό είναι αναγκαίο για να φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα προόδου για το τρικαλινό μπάσκετ».
Ενώ πρόσθεσε ότι αν δεν βρεθεί τελικά λύση ο Αίολος/Γόμφοι θα συνεχίσει την πορεία του, ελπίζοντας ότι στους αγώνες κατάταξης θα πάρει εκείνη την βαθμολογική θέση που θα οδηγήσει στην Α2.

Ενώ σχολίασε και την συνεργασία που υπήρξε φέτος ανάμεσα στον Αίολο και τους Γόμφους, όπου κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένος, αφού είναι η μοναδική ομάδα των Τρικάλων που είναι μέσα στους στόχους που είχαν μπει από το καλοκαίρι.