Ηρακλής: “Δεν αρκεί η συγγνώμη… Θα επανέλθουμε”

Με μία σχεδόν… λακωνική ανακοίνωση οι ιθύνοντες τον Ηρακλή δείχνουν ότι ο αποκλεισμός της ομάδας από το Final 4 της Elite League θα μπει στο “μικροσκόπιο”. Όπως τονίζουν οι “κυανόλευκοι” υπάρχουν “… ο Αθλητικός Εισαγγελέας και οι αρμόδιοι” για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα ζητούν συγγνώμη από τον κόσμο, τονίζοντας πάντως ότι αυτή “δεν αρκεί”, αλλά και πως “θα επανέλθουμε”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “γηραιού” αναφέρει:
“Ούτε πίσω απ’ τα νερά θα κρυφτούμε, ούτε πίσω απ’ την τραγική διαιτησία, ούτε πίσω απ’ τα τάκλιν και τα τερτίπια των όποιων αντιπάλων, υπάρχουν άλλωστε ο Αθλητικός Εισαγγελέας και οι αρμόδιοι για όλα αυτά.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου από τη Διοίκηση της Ομάδας για τα περαιτέρω. Είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα ευθύνης για όποιον πιστεύει ότι μπορεί αληθινά να βοηθήσει το Τμήμα.
ΥΓ.: Συγνώμη απ’ τον κόσμο μας. Δεν αρκεί. Το ξέρουμε. Τον ευχαριστούμε, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστούμε και όσους μάτωσαν τη φανέλα αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια έμπρακτα, είτε με χρόνο, είτε με χρήμα, είτε με παρουσία. Θα επανέλθουμε…”.