Η επιστολή του προέδρου και τα εισιτήρια

Την πεποίθηση ότι ο ΓΠΣ Χαλκίδας θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική εξέφρασε ο Βαγγέλης Δαρδανός μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Ο νέος πρόεδρος των Χαλκιδαίων εξήρε επίσης τη δουλειά του Τάσου Κολτσιδόπουλου και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στη νέα προσπάθεια.

Η επιστολή του Βαγγέλη Δαρδανού:

«Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Πρόεδρου του Γ.Π.Σ. Χαλκίδας, παίρνοντας την σκυτάλη από έναν από του πιο άξιους υπηρέτες αυτού του αθλήματος που όλοι αγαπάμε τον κ. Τάσο Κολτσιδόπουλο και εκ μέρους όλων των υπολοίπων μελών του ΔΣ θα ήθελα να του πω ότι:

Άνθρωποι που να βάζουν το κοινό συμφέρον και το καλό μιας ομάδας/μιας πόλης πάνω από τον εαυτό τους αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν. Ο Τάσος αφιέρωσε και αφιερώνει πολύ χρόνο από τις δουλειές του και τις προσωπικές του υποχρεώσεις για να προχωρήσει η ομάδα, που με τόσους κόπους και έξοδα έφτασε από τις τοπικές κατηγορίες, να πρωταγωνιστεί σε εθνικό πλέον επίπεδο.

Ο Τάσος Κολτσιδόπουλος λοιπόν, παραμένει ενεργό μέλος αυτής της ομάδας, και “μπροστάρης” αυτής της προσπάθειας και του καινούργιου ΔΣ. Η αποχώρηση του από τη θέση του Πρόεδρου έγινε με σκοπό το καλό της ομάδας. Έτσι αναλαμβάνοντας κάποιος άλλος τη θέση και τις υποχρεώσεις του Πρόεδρου, να μπορέσει να προσφέρει σε πιο ουσιαστικά για αυτή την εποχή θέματα.

Θέλουμε την συμπαράσταση όλων στην καινούργια προσπάθεια και περισσότερο του κόσμου, έτσι ώστε να χαρούμε μαζί καινούργιες επιτυχίες τη χρονιά που έρχεται.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η χρονιά θα μας βρει να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Στο υψηλότερο δηλαδή σκαλοπάτι που έχει φτάσει ο σύλλογος από την ίδρυση του το 1985 και τον ιδρυτικό Πρόεδρο Βαγγέλη Μπρούζο μέχρι το 2012 και τον Τάσο Κολτσιδοπουλο.

Με τιμή και εκτίμηση, Δαρδανός Βαγγέλης».

Τα εισιτήρια της σεζόν 2012-13

Την ίδια μέρα, ο ΓΠΣ Χαλκίδας ανακοίνωσε τις τιμές εισιτηρίων για τη σεζόν 2012-13. Τα “εισιτήρια διαρκείας για την ενίσχυση της ομάδας” κοστίζουν 25 και 50 ευρώ και θα τεθούν σε κυκλοφορία αύριο, 21 Ιουλίου στα σημεία πώλησης που ακολουθούν: Κατάστημα MICROCHIP – Αγγελή Γοβιού 8, Φούρνος “Ν. Φουσέκας” – Χαϊνά 8, Κατάστημα – ECOSOLAR – Κώτσου κ Βαρατάση.

Τηλέφωνα για ένδειξη ενδιαφέροντος: Πανταζόπουλος Γιώργος: 6932053388, Κακάτσος Δημήτριος: 6974335435.