Ούτε μία, ούτε δύο. Πέντε επιστροφές παικτών μετρά ο Αετός εν όψει της δημιουργίας της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Παράλληλα, ο σύλλογος του Κιλκίς ανακοίνωσε και την αποχώρηση τριών παικτών της.

Αναλυτικά:

«Με ολοκληρωτική ανανέωση προχωράει η ομάδα του Αετού Κιλκίς, εν όψει της επόμενης δύσκολης χρονιάς που θα τη βρει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Στα μεταγραφικά, επέστρεψαν στον Σύλλογο οι παλιοί αθλητές :
ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ (από ΑΚ Ν.ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ), ΤΟΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (από ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ) και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ).
Επίσης συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους αθλητές που ενδιαφέρουν τον Σύλλογο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και άλλες συμφωνίες.Το Δ.Σ. του “ΑΕΤΟΥ” θα ήθελε να ευχαριστήσει τους καλαθοσφαιριστές ΗΜΕΡΙΔΗ ΜΠΑΜΠΗ, ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ οι οποίοι αποχώρησαν μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας τους και τεράστιας συμβολής στον Σύλλογό μας που απέφεραν τις μεγαλύτερες επιτυχίες με τις δύο ανόδους στην Γ΄ Εθνική (περιόδους 2008-2009 και 2011-2012) ως Πρωταθλητές Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ και τους εύχονται ότι καλύτερο στην συνέχεια της καλαθοσφαιρικής τους πορείας».