Η ευαίσθητη καρδιά του… «κτήνους»! (vds)

Adreian_Payne_Princess_LaceyΟ Adreian Payne γνώρισε την 8χρονη Lacey Holsworth πριν από δύο χρόνια, όταν η μικρή Lacey είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, έχοντας διαγνωσθεί ότι πάσχει από νευροβλάστωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου που «χτυπά» μικρά παιδιά. Ο Peyne ήταν στο νοσοκομείο στο πλαίσιο μιας απ’ τις συνήθεις επισκέψεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα των αθλητών. Το τέλος της συγκεκριμένης επίσκεψης του άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή.

Το «κτήνος» όπως… αποκαλούν τον Payne εντός των παρκέ, λόγω του δυναμισμού που δείχνει στα ματς του Michigan State, βρήκε στο πρόσωπο της «Princess Lacey», το… «κάτι» που τον έκανε να δει από άλλη οπτική γωνία τη ζωή. Έβγαλε απ’ την καρδιά του «κτήνους» όλη τη γλυκύτητα που έκρυβε μέσα του και πλέον έχει τη μικρή Lacey σαν αδερφή του, σαν μέλος της οικογένειάς του!

Ο Payne δεν γνώριζε πριν περάσει την πόρτα του νοσοκομείου τη Lacey, αλλά απ’ την πρώτη στιγμή «έδεσε» μαζί της, την «αγκάλιασε» ολοκληρωτικά και την έκανε μέλος της οικογένειάς του. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα του στις πιο σημαντικές στιγμές του κι ο Payne δεν κρύβει τη χαρά του γι’ αυτή τη φιλία που είναι πάνω απ’ όλα, πάνω κι απ’ το μπάσκετ! Κι όπως όλα δείχνουν η αγάπη που ‘χουν ο ένας για τον άλλον είναι τόσο δυνατή, που μπορεί και νικά και την ασθένεια που ταλαιπωρεί τη μικρή Lacey, αφού οι γιατροί δίνουν πλέον πολύ μεγαλύτερα ποσοστά για να ξεπεράσει η «Lil sis» – όπως αποκαλεί τη Lacey ο Payne – το νευροβλάστωμα που την ταλαιπωρεί…