Η ισχύς εν τη ενώσει για τις ακαδημίες BAC και ALL NET των Παταβούκα, Ιωάννου, Ταμπάκη…

«Εχθρός του καλού, το καλύτερο» όπως λέει η λαϊκή ρήση και με αυτό σαν πρώτη σκέψη, δύο Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης που δραστηριοποιούνται στην Περιοχή της Παλλήνης, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις, την εμπειρία, τη γνώση και τα οράματα τους για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Ο λόγος για την B.A.C. του Κώστα Παταβούκα και την ALL NET των Μέμου Ιωάννου και Φίλιππου Ταμπάκη. Η απόφαση για κοινή πορεία, αφ’ ενός αποφασίστηκε σχεδόν άμεσα λόγω της κοινής σκέψης για το παιχνίδι όλων των εμπλεκομένων, αφ’ εταίρου θα δημιουργήσει τεράστιες δυνατότητες και ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης και προπόνησης των αθλητών που θα αποτελούν τη νέα Ακαδημία .Εκτός των προπονήσεων, φιλικών και επίσημων αγώνων και του προγράμματος ενδυνάμωσης που θεωρούνται πλέον ως βασικός κορμός λειτουργίας κάθε Ακαδημίας, θα υπάρξει κι μία σειρά συνεργασιών κι ενεργειών που πραγματικά θα βοηθήσει τα μέγιστα τους αθλητές (αλλά και τους κηδεμόνες τους), τόσο να κατανοήσουν βαθιά το παιχνίδι, όσο και να προχωρήσουν, όσο πιο «μακριά» τους επιτρέπουν οι δυνατότητες τους.

Στόχος όλων να διαφυλαχθούν οι αξίες και οι αρχές της καλαθοσφαίρισης και να δημιουργηθεί ένας πυρήνας δουλειάς με βασικές αρχές την αγάπη προς το παιχνίδι και την ομαδική διάκριση μέσα από την ατομική βελτίωση.

Η συγχώνευση επιβεβαιώθηκε με την υπ. Αριθ. 80/14-7-2023 Απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η Νέα Ακαδημία θα αγωνίζεται υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών και το όνομα αυτής LEADERS Basketball Academy.