Η κακοκαιρία δημιούργησε ζημιές στο κλειστό της Ζαγοράς

Η πρόσφατη κακοκαιρία δημιούργησε πολλές ζημιές και προβλήματα. Ενα από αυτά είναι και το κλειστό της Ζαγοράς από το οποίο υποχώρησε τμήμα του στεγάστρου, παρότι πρόκειται για ένα καινούργιο κλειστό, το οποίο εγκαινιάστηκε πριν περίπου ένα μήνα.

Οπως αναφέρει το magnesianews.gr η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ανέφερε πως μία υδρορροή που έσπασε λόγω του χιονιού, με τον Δήμαρχο της περιοχής, Παναγιώτη Κουτσάφτη να κάνει λόγο για μία αστοχία υλικού, με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε να οφείλεται στο χιόνι σύμφωνα με τον ίδιο.

Παπανάτσιου: «Βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια»;

Για το θέμα του κλειστού και των ζημιών, μίλησε στο magnesianews.gr και η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου, κάνοντας λόγο για προβληματισμό που προκαλούν οι εικόνες, και διερωτάται αν βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια.

«Αυτό είναι το νέο κλειστό γυμναστήριο της Ζαγοράς που εγκαινιάστηκε πριν από 25 μέρες από τον κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και την κα Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας. Με το πρώτο χιόνι δημιουργήθηκε η εικόνα που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Στους πολίτες της Ζαγοράς υπάρχει ο προβληματισμός: Παρελήφθη το έργο επίσημα ή βιάστηκαν να κάνουν τα εγκαίνια;

Το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, το περίμεναν τόσα χρόνια γενιές και γενιές αθλητών της Ζαγοράς» αναφέρει στη δήλωσή της η κα Παπανάτσιου.