«Η ομάδα δεν θα υφίσταται του χρόνου»

kafritsas_drososΗ Λιβαδειά δεν θα υφίσταται από τη νέα σεζόν ως ομάδα καθώς ο πρόεδρος Νίκος Καφρίτσας, έδωσε τα χέρια με τον ΚΟ Χολαργό, ώστε να πάρει τη θέση του στην Α2. Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει πως η λόγοι που οδήγησαν τα πράγματα σε αυτήν την απόφαση θα εξηγηθούν σε συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα ευχαριστούν τον τελευταίο φετινό προπονητή Χρήστο Μωραϊτη, για την παρουσία του στα δυο παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«- Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της, με ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά επιτυχημένη με την παραμονή της ομάδος στην Α2.

– Δυστυχώς όμως, η ομάδα μας δεν θα υφίσταται του χρόνου με το Χολαργό να παίρνει την θέση της. Οι λόγοι πολλοί, όμως θα εξηγηθούν σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

– Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίξατε αυτή την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, αλλά και να ευχαριστήσει ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ τους χορηγούς μας για την σημαντική βοήθεια τους.

– Καλό καλοκαίρι σε όλους ..

Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου μας, αλλά και ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Καφρίτσας προσωπικά, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Χρήστο Μωραϊτη, πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν προπονητή

Ο κ. Μωραϊτης, ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες, βγήκε μπροστά στα δύσκολα και απέδειξε πως τον προπονητή δεν τον κάνει η κατηγορία αλλά η γνώση και η αγάπη του για αυτό.

Coach, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα σου με υγεία και πολλές επιτυχίες».