«Η προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία»

Ο Παπάγου γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Μαρούσι, με τους «Στρατηγούς» όμως να έχουν έντονα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης, τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Η προκλητική και απαράδεκτη, διαιτησία του γνωστού και πλέον ανεπιθύμητου από τον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ΜΠΟΥΚΑ και του άγνωστου νέου “ταλέντου” της ελληνικής διαιτησίας ΚΟΤΣΩΝΗ στο ματς της ομάδας μας με τον Γ.Σ. Αμαρουσίου, στιγμάτισε έναν αγώνα μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων.

Στου Παπάγου, ΚΑΙ γνωρίζουμε ΚΑΙ καταλαβαίνουμε, κυρίως όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Αντίθετα κάποιοι άλλοι, λόγω της υπέρμετρης αλαζονείας, αδυνατούν να δουν αυτά που προσεχώς έρχονται.

Υπό κανονικές συνθήκες θα αναμέναμε τη παραδειγματική τιμωρία για τους δυο “γνωστούς” και εξαιρετέους πια διαιτητές αλλά μάλλον στους προσεχείς ορισμούς θα παίξουν τουλάχιστον Α2, έτσι για να εμπεδωθεί καλά το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Υ.Γ. Στα ειδησεογραφικά μπασκετικά site αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν τα πέντε τελευταία λεπτά του αγώνα όπου ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει γνώμη αλλά κυρίως να δει πώς δυο διαιτητές μπορούν να καθορίσουν τον τελικό νικητή ενός κατά τ άλλα υπέροχου ντέρμπι.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ».