Η στήριξη και ο Παπακωνσταντίνου

Αλλη μία προσθήκη έκανε η Νήαρ Ηστ την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα της Καισαριανής απέκτησε τον 23χρονο Φίλιππο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες βρισκόταν κοντά στο Μαρούσι, στο τέλος όμως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νήαρ Ηστ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Χαμαϊδής εξέφρασε κι αυτός (μετά τους αντίστοιχους του Πιερικού/Αρχελάου και του Πανερυθραϊκού) τη στήριξή του στις 6 ομάδες της Α2 που εξέδωσαν νωρίτερα την Τετάρτη κοινή ανακοίνωση για την επιχορήγηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΝΗΑΡ ΗΣΤ που αγωνίστηκε την περίοδο 2010-2011 στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, δηλώνη την αλληλεγγύη της στην κοινή ανακοίνωση των 6 ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών Μπάσκετ.

Με πλήρη συνείδηση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας και όντας, αποδεδειγμένα, λάτρεις της ελληνικής καλαθοσφαίρισης θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το καλό της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΧΑΜΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ».