Η χορηγική ενίσχυση συνεχίζεται για τον Απόλλωνα Πάτρας

Εντός του παρκέ τα πάει καλά με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 να επιτρέπει σε όλους στον Απόλλωνα Πάτρας ν’ ατενίζει με πολύ μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον. Αλλά κι εκτός παρκέ οι “μελανόλευκοι” δείχνουν ότι κινούνται σε σωστές βάσεις, προσθέτοντας έναν ακόμη χορηγό στη νέα εποχή του συλλόγου. Ο λόγος για την εταιρία Datum, που θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου της Πάτρας στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην Α1.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η DATUM στο πλευρό του Απόλλωνα – Χορηγός στη νέα εποχή

Η εταιρία DATUM Βusiness Solutions είναι στο πλευρό του Oscar Απόλλων και χορηγός του Συλλόγου στη νέα εποχή. Στην εποχή της προσπάθειας για επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, στην κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ. Της δίνει ώθηση και με την υποστήριξη της ο Oscar Απόλλων με σταθερά βήματα χτίζει και προγραμματίζει για την επόμενη του μέρα. Παράλληλα η DATUM Βusiness Solutions είναι αρωγός την προσπάθεια που γίνεται σε κάθε επίπεδο προκειμένου ο Σύλλογος να αναδείξει, να στηρίξει και στο μέλλον να στηριχτεί σε παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η DATUM Βusiness Solutions δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο της πληροφορικής. Ειδικότερα στους τομείς υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών, διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής.
Με έδρα στην Πάτρα και υποκατάστημα στην Αθήνα, η DATUM είναι πλέον από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στην Δυτική Ελλάδα με κύριο αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, ολοκληρωμένων συστημάτων ERP/CRM/Payroll & HR καθώς και εξειδικευμένων εφαρμογών για την πλήρη κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών κάθε επιχείρησης.

Ο ιδρυτής της DATUM, Γιώργος Ροκανάς είναι πτυχιούχος Μηχανικός Η/Υ & πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από στελέχη που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την συνέπεια, το υψηλό γνωστικό τους επίπεδο με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων πληροφορικής.

Απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, την εγκατάσταση και υποστήριξη σύγχρονων μηχανογραφικών λύσεων με εξοπλισμό τεχνολογίας των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων διεθνών κατασκευαστών (HP, Dell, Apple, Lenovo).

Η DATUM Business Solutions έχει πιστοποιηθεί στην ανώτατη κατηγορία Premium Partner από τη Softone, την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία κατασκευής λογισμικού ERP (on premise ΕRP & Cloud).

Βασικές δραστηριότητες της DATUM Business Solutions είναι:

H εγκατάσταση και υποστήριξη Software ERP /CRM/Payroll & HR για όλους τους κλάδους όπως: παραγωγή και μεταποίηση, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, ένδυση και υπόδηση, εστίαση.
Η προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστικών, ταμειακών μηχανών, IP τηλεφωνικών κέντρων, συστημάτων ασύρματης παραγγελιοληψίας, φορητής τιμολόγησης, παρακολούθησης στόλου οχημάτων κλπ.
Η κατασκευή ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίασης (website) και ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) και διασύνδεσης με ERP, λοιπές web & mobile λύσεις”.