«Η ψυχολογία μας είχε πέσει σε χαμηλά επίπεδα»

Το διπλό στον Εύοσμο έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στον Πιερικό Αρχέλαο, ο οποίος έφτασε πλέον τις τέσσερις νίκες και πλησίασε τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό τόνισαν σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.pierikos-archelaos.gr) ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Πόδας.

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία προσήλθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν τη νίκη γιατί μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, η ψυχολογία μας είχε πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Εμείς προχωράμε και το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, όπου για να έχει αντίκρισμα το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσουμε» είπε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

«Μετά από πολύ καιρό η ομάδα μας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε σε μια σημαντική, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, εκτός έδρας νίκη. Το ζητούμενο από σήμερα είναι η σταθεροποίηση σε αυτό το επίπεδο απόδοσης και η σοβαρή προσέγγιση στο κάθε επόμενο παιχνίδι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στο Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο είναι και εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Πόδας.