Ανοιχτούς λογαριασμούς από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση έχουν Παναιτωλικός και Μίλωνας, καθώς οι τότε φιλοξενούμενοι άλωσαν την έδρα των “πρασίνων” υποχρεώνοντας τους στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο ξεκίνημα τους στο πρωταθλήματα.

Σημαντική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί και στο γήπεδο του Σαλπέα με τον Πορφύρα να υποδέχεται τον δεύτερο στη βαθμολογία Έσπερο, από το οποίο και θα προσπαθήσει να κλέψει τους δυο βαθμούς την νίκης.

Στις λεπτομέρειες αναμένεται να κριθεί το ματς ανάμεσα σε ΕΑΠ και Κεραυνό Αιγίου, αφού τόσο η βαθμολογική τους απόκλιση όσο και οι δυναμικές τους εμφανίσεις προαναγγέλλουν θεαματική μονομαχία.

Εύκολο έργο αναμένεται για τους ΚΑΠ και Χολαργό οι οποίοι φιλοξενούν Λεωνίδιο και Κρόνο Αγίου Δημητρίου αντίστοιχα. Θέλοντας να αφήσει πίσω τα όσα έγιναν στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά όχι και τη χαρά της νίκης, η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί για ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα επί της ουραγού Καλαμάτας, βάζοντας έτσι ακόμα ένα λιθαράκι στο όνειρο της παραμονής.

Αμφίρροπο προβλέπεται το ματς ανάμεσα σε Ακράτα και Τηρων Αγίων Θεοδώρων με τους “κιτρινόμαυρους” να ελπίζουν στην ένατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός – Μίλωνας (Αγρινίου, 17:00)
Χολαργός – Κρόνος Αγ. Δημ. (Χολαργού, 17:00)
Ακράτα – Τηρων Αγ. Θεοδ. (Ακράτας, 17:00)
Παναχαϊκή – Καλαμάτα (Παναχαϊκής, 17:00)
ΚΑΠ – Λεωνίδιο (Κοντόπευκου, 17:00)
Πορφύρας – Έσπερος (Σαλπέα, 17:00)
Ε.Α. Πατρών – Κεραυνός Αιγίου (ΕΑ Πατρών, 17:00)