“Θα μας βρουν μπροστά τους”, το μήνυμα του Άγγελου Παπανικολάου προς Euroleague…

Οι επιτυχίες των εθνικών ομάδων (ανδρών και γυναικών) έδωσαν το έναυσμα στον υποψήφιο για την προεδρία της ΕΟΚ στις επικείμενες εκλογές Άγγελο Παπανικολάου, να στείλει το μήνυμά του με κύριο αποδέκτη την Euroleague. “Κόντρα σε όσους επιβουλεύονται, απροκάλυπτα, την συνοχή και το μέλλον του Ελληνικού και κατ’ επέκταση του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ […] Τους ενημερώνουμε και τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους”, τονίζει ο Άγγελος Παπανικολάου, έχοντας πάντως στο “στόχαστρό” του πέραν της Euroleague και όλους εκείνους που όπως επισημαίνει “… επιβουλεύονται το ευρωπαϊκό μπασκετικό οικοδόμημα και την εθνική κυριαρχία”.

Αναλυτικά το μήνυμα του υποψηφίου στις επικείμενες εκλογές αναφέρει:

“Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ανέβηκε κατά μια θέση στην Παγκόσμια κατάταξη των Εθνικών Ομάδων και συγκεκριμένα καταλαμβάνει την 6η θέση, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι το Ελληνικό Μπάσκετ διατηρεί τη δυναμική αλλά και την αίγλη. Ξεπερνώντας υπερδυνάμεις, όπως τη Γαλλία, την Λιθουανία, τη Ρωσία, την Ιταλία και τη Βραζιλία.
Παράλληλα, η Εθνική Γυναικών παρέμεινε στην 13η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης, πιστοποιώντας την αγωνιστική άνοδο και την σταθερότητα που παρουσιάζει το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.
Κόντρα στους δύσκολους και πονηρούς καιρούς…
Κόντρα στην Ευρωλίγκα, που αντιστρατεύεται κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των εθνικών ομάδων και των εθνικών πρωταθλημάτων.
Κόντρα στους ανθρώπους που επιβουλεύονται το ευρωπαϊκό μπασκετικό οικοδόμημα και την εθνική κυριαρχία.
Κόντρα σε όσους επιβουλεύονται, απροκάλυπτα, την συνοχή και το μέλλον του Ελληνικού και κατ’ επέκταση του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.
Τους ενημερώνουμε και τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους…”.