Ο άνεμος τους… πήρε και τους σήκωσε! Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα είχαν ως αποτέλεσμα να ξηλωθεί ένα κομμάτι της οροφής του κλειστού της Περιβόλας, όπως επίσης και μερικά ακόμη κενά έχουν εμφανιστεί στο χώρο πάνω από το ταμπλό του κλειστού και πηγαίνοντας προς το κυλικείο.

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις λένε για 50.000 ευρώ ζημιά, ενώ το κλειστό απειλείται με μεγαλύτερη καταστροφή σε περίπτωση που χειροτερέψει ο καιρός.

Οι προπονήσεις των «μελανόλευκων» θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό της Ολυμπιάδας στα Ταραμπούρα μετά από συνεννοήσεις των δυο πλευρών και με τον πρόεδρο της τελευταίας κ. Μάρκο Θεοδωράκη να δείχνει την απαιτούμενη ευαισθησία

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι κατά τη χθεσινή προπόνηση απουσίασαν οι Γιώργος Πετρόπουλος (προσωπικό πρόβλημα), Γιάννης Ψαθάς (τραυματίας) και Θανάσης Ζαφείρης, ο οποίος υπηρετεί την θητεία του.

Ο 23χρονος γκαρντ από σήμερα βρίσκεται στην Πάτρα με άδεια και έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Βετούλα. Πρόβλημα εξακολουθεί να είναι ο Γιάννης Ψαθάς, που απ΄ ότι φαίνεται, αργεί ακόμη για να γυρίσει σε κανονικούς ρυθμούς.