Ιστορική επιστροφή στη Γ’ εθνική μετά από 10 χρόνια για τον Αμπελώνα Λάρισας!

Η επιστροφή στα σαλόνια της Γ’ εθνικής έγινε από όνειρο, πραγματικότητα για τον Αμπελώνα Λάρισας, που νίκησε στο ματς των μπαράζ την Αγριά με 67-54 και πανηγύρισε την άνοδο μετά από μία 10ετία στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας μετά την μεγάλη νίκη, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για το Αμπελωνίτικο μπάσκετ.

Η επιστροφή της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, δικαιώνει τους κόπους και την επιμονή μας.

Από το 2017, που αναλάβαμε τα ηνία του Συλλόγου, δημιουργήσαμε μια ομάδα που την σέβονται όλοι, μια ομάδα που επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν έπεσε ποτέ από τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μια ομάδα που έμαθε να βγαίνει πιο δυνατή από τις αποτυχίες της, μια ομάδα που στα δύσκολα προασπίστηκε το άθλημα, μια ομάδα – οικογένεια.

Συγχαρητήρια στην ΕΣΚΑΘ και τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Ντούγκο για τις προσπάθειές τους να ανέβουν στη Γ’ Εθνική 3 ομάδες, καθώς το επίπεδο της Α1 ΕΣΚΑΘ είναι ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας, Λευτέρη Χαντζιάρα και Ανδρέα Γιαννόπουλο για την τεράστια συνεισφορά τους σε αυτή την επιτυχία.

Όλους τους αθλητές της ομάδας μας, που κατέθεσαν την ψυχή τους και τίμησαν την φανέλα του συλλόγου μας με τον καλύτερο τρόπο και όλους τους φιλάθλους της πόλης μας, που όλα αυτά τα χρόνια αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και έγιναν ο έκτος παίχτης μας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας, που σε εποχές δύσκολες, εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας και χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Ακόμη, θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν αναφέρω ότι συμβολή στην μεγάλη αυτή επιτυχία έχει και η προηγούμενη διοίκηση, καθώς το 2017 μας παρέδωσαν έναν υγιέστατο Σύλλογο και έκτοτε είναι πάντα δίπλα μας, όπως και όλοι οι όσοι διετέλεσαν διοικητικοί από το 1986 ως σήμερα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τη γυναίκα και τα παιδιά μου, που αντέχουν τους ρυθμούς μου και όλα τα μέλη της σημερινής Διοίκησης, που με εμπιστεύτηκαν για να προχωρήσω μπροστά, που πίστεψαν στο όραμα της Γ’ Εθνικής και όλοι μαζί, ενωμένοι καταφέραμε έναν άθλο.

Τα καλύτερα είναι μπροστά…

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».