Κάλεσμα από τον Πανναξιακό, αλλιώς δραστικές εξελίξεις…

pannaxiakos panigirikoΚάλεσμα στους φίλους του κάνει ο Πανναξιακός για να βοηθήσουν ώστε «το τμήμα να καταφέρει να ολοκληρώσει ομαλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις».

Μάλιστα, η 1η Φεβρουαρίου είναι καταλυτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς από εκεί και μετά, στην περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό, αναμένονται δραστικές εξελίξεις.

H ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν., όταν εκλέχτηκε τον Αύγουστο, βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη οικονομική και οργανωτική πρόκληση. Τη συμμετοχή για πρώτη φορά δύο τμημάτων του σε εθνικές κατηγορίες. Δυστυχώς ο οικονομικός σχεδιασμός των εσόδων για το τμήμα καλαθοσφαίρισης δεν υλοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί, με συνέπεια πλέον να υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα βιωσιμότητας για το τμήμα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας, λοιπόν, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, να καλέσουμε τους φίλους του αθλήματος, της ομάδας και του νησιού μας να βοηθήσουν έτσι ώστε το τμήμα να καταφέρει να ολοκληρώσει ομαλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, συνεπώς θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επαφή με το σωματείο, εκδηλώνοντας επίσημα τις προθέσεις τους, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου στο mail της ομάδας pannaxiakosaon@gmail.com. Δυστυχώς αν μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν έχει συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, το Δ.Σ. θα αναγκαστεί να πάρει δραστικές αποφάσεις για το μέλλον του τμήματος».