Κάλεσμα για τις κάρτες διαρκείας από τον Αλμυρό Βόλου

“Θέλουμε τη στήριξη όλων σας”, αναφέρουν οι ιθύνοντες τον Αλμυρό Βόλου, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλάι στο “ταξίδι” της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η διοίκηση του συλλόγου, έθεσε σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας περιόδου και καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν το εγχείρημα και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ🏀
Και φέτος η καρδιά του μπάσκετ του Αλμυρού θα χτυπάει δυνατά στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία ανδρών.
Στον μεγαλύτερο και πιο ΙΣΤΟΡΙΚΟ Σύλλογο της πόλης το τμήμα Καλαθοσφαίρισης κρατάει την Κυανόλευκη σημαία ψηλά για ακόμη μια χρονιά.
Η Δ.Ε. του τμήματος, στην μεγαλύτερη διάκριση (σε επίπεδο ανδρών) στην 50χρονη πορεία του τμήματος, προσδοκά ο κόσμος να σταθεί αρωγός και υποστηρικτής στην προσπάθεια που γίνεται για μια αξιοπρεπή πορεία στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ.
Ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον έχουν μπει γερές βάσεις για να συνεχιστεί η στήριξη.
Για όλους αυτούς τους λόγους η Δ.Ε. προχωρά στην έκδοση “ΚΑΡΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ” για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022.
#ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ#