Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει μέσω ανακοίνωσής της η Νίκη Βόλου, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα εν όψει του δύσκολου αγώνα με το Λαύριο.

Αναλυτικά:

«Τη μεγάλη προσπάθεια της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 συνεχίζεται. Τα όνειρα της ομάδας και των φιλάθλων μας δεν σταματούν εδώ. Η διοίκηση του Συλλόγου στηρίζει απόλυτα τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος και πιστεύει στις δυνατότητες τους, που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζονται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας έχει χαρακτήρα τελικού, όπως άλλωστε και όλοι οι μετέπειτα αγώνες του πρωταθλήματος. Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος μικρούς και μεγάλους, όπως και τους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων μας, το Σάββατο 1/12 στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Γ.Σ. Λαυρίου.

Από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνεται, ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Λαυρίου. Η τιμή των εισιτήριων είναι 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, καθημερινά μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και ώρα 1:00μ.μ. Την ημέρα του αγώνα από τις 3:30μ.μ. στο εκδοτήριο του γηπέδου θα υπάρχουν εισιτήρια στην τιμή των 7 ευρώ».