Κάλεσμα των Πεύκων στο τακτικό Διοικητικό της Συμβούλιο

Ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ήδη μπαίνει μπροστά στα Πεύκα. Η αρχή γίνεται με το τακτικό Διοικητικό της Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2/6) με τους Μαχητές να κάνουν κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στο σχεδιασμό. 

Παράλληλα, τα Πεύκα ευχαρίστησαν όσους συνέβαλλαν σε ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά. 

Αναλυτικά:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει την παραμονή της στο ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Αν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος δυστυχώς υποβιβάστηκαν ομάδες όπως το Παγκράτι, ο Γυμναστικός Λάρισας, το Ηράκλειο και η Καβάλα τότε μπορεί μόνο κάποιος να καταλάβει τι σημαντικό επίτευγμα πετύχαμε εμείς στα Πεύκα. Εμείς εκεί από τη μικρή δημοτική ενότητα του Δήμου Νεαπόλεως Συκεών με τους 15.000 δημότες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ και τους παίκτες μας για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που ξόδεψαν στο γήπεδο αλλά και το Δήμο μας για το υψηλό επίπεδο εγκαταστάσεων που μας παρέχει. Επίσης δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις μεγάλους χορηγούς μας :American Genetics, Zorpidis Travel και KYMCO HELLAS για την μεγάλη τους οικονομική στήριξη αλλά και όλες τις υπόλοιπες εταιρείες που μας βοήθησαν φέτος.

Η προσπάθεια για τη νέα χρονιά αρχίζει από σήμερα. Το πρωτάθλημα του 2017-18 φαντάζει ακόμα πιο συναρπαστικό με τις νέες ομάδες που έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της κατηγορίας. Η Διοίκηση μας στο τακτικό Διοικητικό της Συμβούλιο την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 θα αποφασίσει το μπάτζετ της χρονιάς και θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις σε σχέση με το νεό προπονητή καθώς και τις ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών. Η προσπάθεια μας τόσα χρόνια είναι συνεπής και κινείται σε υγιείς βάσεις.
Κάνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες και επιθυμούν να γίνουν μέρος στην προσπάθεια μας, να συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Καλούμε επίσης τον κόσμο των Πεύκων αλλά και του Δήμου Νεαπόλεως Συκεών, που τόσο περήφανοι νιώθουν για την παρουσία μας στην Α2, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας έμπρακτα και ουσιαστικά. Είναι η ώρα για όσους επιθυμούν να βλέπουν κάθε Σάββατο αγώνα Α2 στο ΔΑΚ Πεύκων να κάνουν τα λόγια τους πράξεις. Μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου περιμένουμε την αντίδραση όλων εσάς έτσι ώστε να μπορέσουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια να κινηθούμε στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ των Μαχητών Δόξας Πέυκων