Κάνει τη διαφορά με Γκιζόγιαννη η ΑΕΕΠ Χαλκίδας

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας αποκτώντας τον Ανδρόνικο Γκιζογιάννη! προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο δυναμικό του.

Η ανακοίνωση:

«ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C.
Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαλκιδαίο αθλητή, Γκιζογιάννη Ανδρόνικο. 
Ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης γεννήθηκε στις 08 Φεβρουαρίου του 1983 (37 χρ.) και έχει ύψος 2.02μ. 

Διεθνής παίκτης, έχοντας 47 συμμετοχές με το Εθνόσημο, κατακτώντας με την Εθνική Ελλάδας την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων/Ανδρών του 2002, αλλά και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό παίδων του 1999. Με την Εθνική Ελλάδας έχει αγωνιστεί στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νέων/ανδρών σημειώνοντας συνολικά 453 πόντους.

Ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης, ξεκίνησε το μπάσκετ από την ιδιαίτερη πατρίδα του Μαλεσίνα, ανδρώθηκε στη Χαλκίδα ανεβαίνοντας με την ΑΓΕΧ μέχρι την Α2 κατηγορία με την οποία κατέκτησε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, για να ακολουθήσει μια σταθερή πορεία, σε ομάδες Α1, Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως μεταξύ άλλων η ΑΕΚ (Α1 και Α2), Απόλλωνα Πατρών, Ολύμπια Λάρισας, Ακράτα, Εθνικό Πειραιώς, επιστρέφοντας και πάλι στη Χαλκίδα.
Του ευχόμαστε μια υγιή και δημιουργική μπασκετική χρονιά. 
Ανδρόνικε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».