Κάντε υπομονή…

Υπομονή καλεί η διοίκηση της ΑΕΚ να κάνουν οι παλαιοί πιστωτές της ομάδας, με αφορμή την αναβολή της εκδίκασης των αιτημάτων της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ. Η εκδίκαση της ΕΕΑ δεν έγινε λόγω της απεργίας των δικηγόρων κι όχι για κάποιον άλλο… πονηρό λόγο, που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, όπως ξεκαθαρίζει η διοίκηση της ομάδας, επισημαίνοντας στην ανακοίνωσή της προς τους πιστωτές ότι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Η εκδίκαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα αιτήματα περί κατάπτωσης της εγγυητικής αναβλήθηκε για τις 8 Μαρτίου 2012, λόγω απεργίας των δικηγόρων.
Κατανοούμε τους πιστωτές για την διεκδίκηση των χρημάτων που τους οφείλονται από παλιές διοικήσεις αλλά επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά ότι δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι των παλιών «αμαρτιών» που βαραίνουν την ΚΑΕ.
Επειδή ο στόχος της ομάδας μας είναι πάντα η άνοδος στην Α1 κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για αυτό, θα πρέπει να σεβαστούν αυτή την προσπάθεια μας όλοι οι παλιοί πιστωτές και να κάνουν υπομονή μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος”.