Κάτοικος Βέροιας παραμένει ο Σωτήρης Ντόβας

Την εμπιστοσύνη της σε πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής δείχνει η διοικούσα επιτροπή του Φιλίππου Βέροιας και στο πλαίσιο αυτό, κράτησε τον Σωτήρη Ντόβα. Ο Ημαθιώτης άσος θα παραμείνει κάτοικος Βέροιας για μία ακόμη χρονιά, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να ποντάρουν πολλά στην επιθετική του δεινότητα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Ντόβα. Ο Ημαθιώτης PG/SG θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το Νο 7 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καταθέτοντας στο παρκέ το υψηλό τέμπο και την ένταση που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του.

Τη σαιζόν που μόλις τελείωσε κι εν μέσω διαφόρων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, ο Σωτήρης μέτρησε κατά μέσο όρο 10,7 ppg και 4,7 apg σε 35 λεπτά συμμετοχής. Ως διοικούσα επιτροπή παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας να πλαισιώνουμε την ομάδα με αθλητές από την πόλη ή το νομό που μπορούν να σταθούν επάξια στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Σώτο, σου ευχόμαστε να είσαι γερός, να συνεχίσεις να τρως το παρκέ σε άμυνα κι επίθεση σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα και να χαρείς μια ολοκληρωμένη μπασκετική χρονιά”.