Καββαδάς: «Είναι χαρά και γιορτή του μπάσκετ»

To 2013 στην Πάτρα, στο κλειστό της Περιβόλας, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε All Star Game στο παιχνίδι των ελπίδων, ενώ κατέκτησε και τον αντίστοιχο διαγωνισμό καρφωμάτων.

Έναν χρόνο αργότερα στα Χανιά έγραψε την πρώτη του παρουσία στους Έλληνες σταρ. Φέτος, ο Βασίλης Καββαδάς, θα είναι παρών και στο EKO All Star Game ’18 και δείχνει… ανυπόμονος για το ραντεβού στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΚΑΕ και αναφέρθηκε στην επιστροφή της διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια αλλά και τη χαρά των αθλητών που συμμετέχουν σε μία τέτοια διοργάνωση, ενώ κάλεσε τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το EKO All Star Game ’18 να το ευχαριστηθεί όπως και οι παίκτες.

– Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία διοργάνωση, το All Star Game επιστρέφει. Πιστεύεις έλειψε στον κόσμο αυτό το διήμερο;

«Σίγουρα έχει λείψει και όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τις ομάδες και τους παίκτες. Είναι χαρά και γιορτή του μπάσκετ. Είναι ένα διήμερο που μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, μακριά από τις υποχρεώσεις που έχουμε είτε τα Σαββατοκύριακα είτε μεσοβδόμαδα. Και εγώ προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα το All Star Game μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτό δείχνει και άλλα πράγματα ίσως και ότι η ίδια η χώρα ανακάμπτει και βέβαια είναι αρκετά καλό. Εύχομαι το γήπεδο να γεμίσει από κόσμο».

– Έχεις συμμετάσχει και παλιότερα σε All Star Game και στον κύριο αγώνα όσο και στις ελπίδες. Φέτος ψηφίστηκες και θα είσαι και πάλι στην ομάδα των Ελλήνων επίλεκτων. Πως περιμένεις τη συμμετοχή σου στο EKO All Star Game ’18;

«Δεν το περίμενα, δεν το σκεφτόμουν. Όταν το έμαθα χάρηκα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με επέλεξε. Θα πάμε στην Πάτρα για να το χαρούμε και εμείς αλλά και όλος ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο ή θα το παρακολουθήσει από την τηλεόραση».

– Οι περισσότεροι παίκτες που θα συμμετάσχετε στο EKO All Star Game ’18 διανύεται μία γεμάτη χρονιά με διαδοχικά παιχνίδια. Είναι μια ευκαιρία και για εσάς να «χαρείτε» το παιχνίδι;

«Όχι μόνο να χαρούμε το παιχνίδι, αλλά και να ηρεμήσουμε από το άγχος και την πίεση που έχουμε όλη τη χρονιά. Να μην έχουμε το… πρωτοκόλο που υπάρχει σε κάθε αγώνα από τους προπονητές, να είμαστε ελεύθεροι για να θυμηθούμε πως παίζαμε τα παλιότερα χρόνια δίχως άγχος με τους φίλους μας. Θέλουμε όλοι να διασκεδάσουμε, να το χαρούμε και να κάνουμε και τον κόσμο να το αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο».

– Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία ακόμα διοργάνωση All Star Game. Πως σου φαίνεται η επιλογή της συγκεκριμένης πόλης;

«Είναι μια πολύ μπασκετική πόλη. Έχει ομάδες δυνατές, με κόσμο και ιστορία. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα γεμίσει. Επίσης, είναι ένας προορισμός που είναι κοντά στην Αθήνα, για όποιον θέλει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο εκεί. Είναι μια πολύ καλή επιλογή».

– Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο «Δ. Τόφαλος»;

«Εύχομαι να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα από το κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο και όλοι όσοι θα είναι εκεί και στα δύο παιχνίδια να το χαρούν».