Καγιάογλου: «Στόχος η άνοδος»

Μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου επέστρεψε στην ομάδα που συνέδεσε το όνομα του. Η Ελευθερούπολη αγωνίζεται από το 2006 στη Γ’ εθνική, όμως φέτος με τον Στράτο Καγιάογλου στο πάγκο δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση και την άνοδο στη Β’ εθνική. Ο Δραμινός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στον 2ο όμιλο Βορρά της Γ’ εθνικής αλλά και για το ντέρμπι που έρχεται με το Πευκοχώρι.

Αναλυτικά:

Για την πολύ καλή πορεία της Ελευθερούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Αυτό το καλό ξεκίνημα δεν μας ξάφνιασε γιατί το περιμέναμε, καθώς έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για φέτος. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο Βαγγέλη Κελαΐδάκη ο σχεδιασμός για την ομάδα ξεκίνησε νωρίς το καλοκαίρι και κλείσαμε γρήγορα το ρόστερ με αποτέλεσμα να γίνει μία  γεμάτη προετοιμασία χωρίς ελλείψεις κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Παρά την ήττα από την Αγία Βαρβάρα θεωρώ ότι είμαστε μέσα στο στόχους μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί ακόμα είναι νωρίς».

Για το παιχνίδι που έρχεται με το Πευκοχώρι:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν ίδιους στόχους. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και ο κόσμος της Γ’ εθνικής γνωρίζει καλά τι σημαίνει η έδρα μας και πόσο δύναμη μας δίνει. Ο κόσμος μας δίνει πάντα μεγάλη ώθηση. Αγωνιστικά περιμένω να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε γι αυτό κι ελπίζω να έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα».

Για τους στόχους που θέτει στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων και να πάρουμε την άνοδο.
Από εκεί και πέρα είμαστε καινούρια ομάδα οπότε χρειάζεται μία πίστωση χρόνου, προκειμένου μέσα από τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά να βγάλουμε το αγωνιστικό προφίλ που θέλουμε. Είναι νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα, όμως η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ελπίζω όλοι να έχουμε υγεία και θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε από τους τυχερούς που μέσα σε μία εποχή όπου όλα είναι ρευστά εμείς απολαμβάνουμε την ασφάλεια μίας ισχυρής διοίκησης».

 Who is who

Ο Στράτος Καγιάογλου επό το 1985 έως το 1993 ήταν παίκτης στον Γ.Σ Δράμας. Από το 1994 έως το 1998 αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας αναλαμβάνοντας παράλληλα προπονητής στις ακαδημίες. Τα ίδια πόστα υπηρέτησε και από το 1999 έως το 2003 στους Τιτάνες Δράμας.
Τη 2003-04 ήταν βοηθός προπονητή στους Τιτάνες στη Γ’ εθνική, ενώ το 2004-2005 εργάστηκε ως υπεύθυνος υποδομών στον ΚΑΟΔ. Τη σεζόν 2005/06 ήταν προπονητής στις ακαδημίες των Τιτάνων Δράμας, ενώ από το 2006 έως το 2009 ήταν βοηθός προπονητή στην Ελευθερούπολη. Από τον Φεβρουάριο του 2009 έως σήμερα με εξαίρεση την περσινή σεζόν είναι πρώτος προπονητής του Καβαλιώτικου συλλόγου.