Και εγένετο… Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Ομάδα με… ονοματεπώνυμο έγινε η Καρδίτσα που προχώρησε σε συμφωνία με το μέλι Αττική, το οποίο πλέον προστίθεται στην ονομασία του συλλόγου. ΑΣ Καρδίτσας Μέλι Αττική, θα λέγεται στο εξής η ομάδα, όπως γνωστοποίησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Μία συνεργασία η οποία αποτελεί την ολοκλήρωση της “σχέσης” των δύο πλευρών από το 2015 όταν και υπήρξε το πρώτο… φλερτ και όπως τονίζουν αποδείχθηκε γούρικο, καθώς σε αυτά τα δύο χρόνια η Καρδίτσα κατέκτησε ισάριθμες ανόδους.

“O Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας και η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε., μια εταιρεία με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ”, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου και συνεχίζει: “Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε., στηρίζει τον Α.Σ.Κ. από το 2015 και αποδείχθηκε… το γούρι της ομάδας μας, η οποία σε αυτά τα δυο χρόνια κατέκτησε ισάριθμες ανόδους. Πλέον, η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. γίνεται ο μεγάλος αρωγός στην προσπάθεια του Α.Σ.Καρδίτσας και τον ενισχύει ενόψει της νέας μεγάλης πρόκλησης, τη συμμετοχή της ομάδας μας -για πρώτη φορά στην ιστορία του μπάσκετ της περιοχής μας- στο πρωτάθλημα ανδρών της Α2 Εθνικής.

Η μεγάλη συνεργασία του Α.Σ.Καρδίτσας με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. αναδεικνύει τα ιδεώδη του αθλητισμού, την ομαδική προσπάθεια, το ήθος και την αγωνιστικότητα και ταυτόχρονα, προβάλλει τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής του ανθρώπου, που αντλεί δύναμη και ευεξία από όσα απλόχερα μας προσφέρει η φύση, όπως είναι το ελληνικό μέλι…

Η διοίκηση, τα μέλη, οι αθλητές και προπονητές του Α.Σ.Καρδίτσας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Πίττα για τη συνεργασία, που δίνει στην ομάδα μας νέο όνομα, νέα δυναμική και τροφοδοτεί ένα μεγάλο όραμα για τον αθλητισμό και την κοινωνία της Καρδίτσας.”.