Και εγένετο…Γαλαξίας Χαλκηδόνας!

Νέα προσπάθεια, νέο όνομα. Μπορεί να προβληματίστηκαν αρκετές φορές για το αν θέλουν να προχωρήσουν μαζί τελικά οι διοικήσεις των δύο σωματείων το πήραν απόφαση και …εγένετο ο Γαλαξίας Χαλκηδόνας. Στη νέα ομάδα θα συνδυαστούν τα καλά στοιχεία Χαλκηδόνας και Γαλαξία Χαλκηδόνας για την παρουσία ενός δυναμικού συνόλου στη πρώτη τους χρονιά στη Β΄ Εθνική. Άλλωστε προσπαθήσανε πολύ για να φτάσουν μέχρι εδώ και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη…Νέα έδρα θα έχουν το Άδενδρο που άλλωστε, αν εξαιρέσουμε τη δύσκολη χρονιά που μας πέρασε, ήταν πάντα μια παραδοσιακή και μπασκετική έδρα και όλη η πόλη ζει για το μπάσκετ… Προπονητής θα παραμείνει και στο νέο σύνολο που θα δημιουργεί ο Δημήτρης Γεορφώτης μετά τη πολύ καλή χρονιά που έκανε με τη Χαλκηδόνα, ενώ βοηθός του θα είναι αυτός που θα αναλάβει και την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Α΄ τοπικό.

Το νέο ρόστερ θα είναι κατα κύριο λόγο νέοι παίκτες που θα αποκτηθούν αυτό το καλοκαίρι ενώ ένα μικρό μέρος του θα αποτελείται και από παίκτες της Χαλκηδόνας.

Ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις του προπονητή με παίκτες και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν εμπειρία και στη Β΄ Εθνική και στην Α2. Το νέο διοικητικό συμβούλιο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Τσαλώνης.