Καλή θέληση για να προχωρήσουν και να λυθούν τα ζητήματα, ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ. Ο σύνδεσμος, ωστόσο, όπως προαναφέραμε δεν φαίνεται να πείστηκε απ’ τις θέσεις του υπουργού κι έτσι εξέδωσε νέα ανακοίνωση (σ.σ. έχουμε χάσει το μέτρημα!!!) με την οποία επιβεβαίωσε μεν ότι την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί και πάλι στο γραφείο του υφυπουργού, αλλά έως τότε γνωστοποιεί πως η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που έχει ληφθεί… Τώρα το κατά πόσο το προσεχές Σαββατοκύριακο θα γίνουν πράξη οι εξαγγελίες του συνδέσμου, είναι άγνωστο, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες (της Α1) που έχουν στείλει το δικό τους απεργοσπαστικό μήνυμα και δεν αποκλείεται στην πορεία να “συμπαρασύρουν” και άλλους… απεργούς.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει:
“Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και διάλογος μεταξύ του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.  Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τον υφυπουργό και την Ομοσπονδία ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τις προ δεκάμηνου δεσμεύσεις τους και θα πρέπει να ξεκινήσει νέος διάλογος. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει περαιτέρω συζήτηση καθώς και σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ.
Ο ΠΣΑΚ ενημερώνει τα μέλη του και την κοινή γνώμη ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που είχε παρθεί στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 14/10/2010″.