Και του χρόνου Τσακίρης στη Νίκη Αμαρουσίου

Μαζί θα πορευτούν και την επόμενη χρονιά η Νίκη Αμαρουσίου και ο Γιάννης Τσακίρης, μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ΄Εθνική, έστω και την ύστατη στιγμή. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση του Τσακίρη και για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας μας, Γιάννη Τσακίρη, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο κόουτς Τσακίρης έδωσε νέα πνοή στην Νίκη Αμαρουσίου και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στην Γ’ Εθνική, βάζοντας τη “σφραγίδα” του στην καινούρια εποχή που ξεκινά για την ομάδα μας.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννης Τσακίρης δήλωσε: “Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πλέον, η Νίκη αλλάζει σελίδα, μπαίνει σε μία νέα ρότα. Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά και μέσα από τη σωστή συνεργασία, την ομαδική δουλειά και κυρίως μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες η ομάδα να θέσει γερές βάσεις για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Η επόμενη μέρα ξημερώνει με αισιοδοξία και φιλοδοξίες για την Νίκη Αμαρουσίου».