Καλή εικόνα ο Φίλιππος Βέροιας

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Φίλιππος Βέροιας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Βέροιας ηττήθηκε στο ΔΑΚ Νάουσας από τους “κυανέρυθρους” με 71-75 (δεν έπαιξε μόνο ο Τριχόπουλος, που ταλαιπωρείται από θλάση), ωστόσο πάλεψε το ματς επί 40 λεπτά και εκεί στάθηκε ο Δημήτρης Γκίμας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Σαν πρώτο φιλικό και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος. Δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα σε κάποια σημεία. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ότι τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, δείχνουν ότι μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα αρχίσουν να φαίνονται σιγά σιγά» τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Δήλωση αναφορικά με το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας έκανε και ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης: «Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Τα συμπεράσματα πάντως είναι θετικά με τους αθλητές μας να δείχνουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες όπως αυτή του Πανιωνίου. Συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα εύχομαι να υπάρχει υγεία ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

Δεκάλεπτα: 24-20, 46-35, 63-51, 75-71