Καλαμπόκης: «Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας»

O Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το “3 on 3” που θα φιλοξενήσει η πόλη της Ελευσίνας στις 23-24 Ιουνίου. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε για τη φετινή διοργάνωση και στάθηκε στο μήνυμα που περνά ξανά μέσα από το μπάσκετ και δεν είναι άλλο από το «Τάπα στη Βία».

«Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή στιγμή για τον Δήμο, την πόλη, αλλά και την ομάδα της Ελευσίνας καθώς συνδυάζεται με την άνοδο του Πανελευσινιακού στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Περιμένουμε πολλά παιδιά να λάβουν μέρος στο τουρνουά «3 on 3» να παίξουν μαζί μας μπάσκετ και να δείξουμε πως αυτή τη δύσκολη εποχή το άθλημα είναι εδώ, ενώνει τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία, δίνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας», τόνισε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

«Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κεντρικό μας σύνθημα δεν είναι άλλο από το «Τάπα στη Βία». Φυσικά και εμείς ως αθλητές δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως για να καταφέρουμε να διοργανώσουμε μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία το φετινό τουρνουά, έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, όπως επίσης τον Δήμο Ελευσίνας, τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας καθώς και τα Ελληνικά Πετρέλαια, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του εγχειρήματος μας στην πόλη».