Καλατζής: «Δε δημιουργήσαμε ποτέ μεγάλες προσδοκίες»

Νέα σελίδα γράφεται φέτος στο Παγκράτι καθώς οι αλλαγές που υπήρξαν ήταν πολλές, από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Σίγουρα, η ανανέωση δεν έφερε μέχρι στιγμής και τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά για τον Τάκη Καλατζή υπάρχει εξήγηση… Ο τεχνικός των «ροσονέρι» μίλησε στο φιλικό basketa2.blogspot.com τόσο για το τι έχει προηγηθεί, όσο και για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά…

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο: “Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχουμε τον Βεσκούκη, τον Κρις Μπρέισι και τον Βασιλόπουλο που είναι τραυματίες αλλά και τον Αντωνάκη που δεν έχει ακόμα το δελτίο του. Δυστυχώς είναι πρόβλημα όταν μέσα στην εβδομάδα δε μπορείς να δουλέψεις με όλους τους παίκτες σου και έχεις συνεχώς απουσίες. Αναγκάζεσαι να πας με… ημίμετρα και με τρικ που βέβαια φτάνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Το θετικό είναι πως είναι έτοιμος ο Μπράιν (σ.σ. Μπρέισι) και θα αγωνιστεί κανονικά”.

Για τις πρώτες αγωνιστικές “Χάσαμε από τις Σέρρες που είναι φαβορί για την άνοδο, στην παράταση. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως μόλις την προηγούμενη ημέρα είχε έρθει στην ομάδα Μακρής και δεν είχε προλάβει ακόμα να μάθει καλά καλά τους υπόλοιπους παίκτες. Άλλωστε ενώ είχαμε σχεδιάσει την ομάδα διαφορετικά τελικά έπρεπε να τα αλλάξουμε όλα ακριβώς πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο το παλέψαμε με τις Σέρρες. Στο Πέραμα πληρώσαμε το κακό μας δεύτερο ημίχρονο. Κόντρα στον Λαγκαδά παίζαμε ουσιαστικά με επτά παίκτες και χάσαμε τον Βεσκούκη που χτύπησε νωρίς αλλά και τον Ράπτη με φάουλ. Βέβαια λόγω των προβλημάτων δεν είχε καταφέρει η ομάδα να δουλέψει πλήρης όλη την εβδομάδα”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Γενικότερα θεωρώ πως δεν έγινε και κάτι σπουδαίο. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε και έχει ακόμα 26 αγωνιστικές όπου όλα αλλάζουν. Άλλωστε κι εμείς δε δημιουργήσαμε ποτέ μεγάλες προσδοκίες. Δουλεύουμε παρά τα γενικότερα προβλήματα που έχουμε και πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε κάτι καλό στη συνέχεια”.

Για τον κόσμο: “Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Τον χρειαζόμαστε. Αλλά να είναι δίπλα μας και να μας βοηθά ειδικότερα στις δύσκολες στιγμές”.

Για πιθανή μεταγραφή: “Εξετάζουμε την περίπτωση να αποκτηθεί κάποιος παίκτης. Θεωρώ πως χρειαζόμαστε ενίσχυση στα γκαρντ”.