Καλλινικίδης: “Έχουμε μπασκετικό εγωισμό”…

Η νίκη στη Λάρισα επί του τοπικού ΓΣ ήρθε με δυσκολία για τον Χολαργό. Όμως έδειξε ότι οι παίκτες της ομάδας θέλουν να οδηγήσουν τον Χολαργό εκεί που του αξίζει. “Έχουμε μπασκετικό εγωισμό και θέλουμε να τον δείξουμε στο γήπεδο”, επισημαίνει ο Άκης Καλλινικίδης, που έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα στα παρκέ και δίχως αμφιβολία αποτελεί ένα από τα σημαντικά “κομμάτια” στο παζλ της ομάδας.

Ο Άκης Καλλινικίδης μίλησε για τη νίκη επί του Γ.Σ. Λάρισας:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Όμως, παρά την… επικίνδυνη εξέλιξη που είχε το παιχνίδι, καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όμως αυτό που μετράει τώρα είναι οι νίκες, με όποιον τρόπο κι αν έρχονται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική και τα θετικά αποτελέσματα είναι απαραίτητα για να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου στην έδρα του Δούκα σχολίασε:
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που το καλοκαίρι έκανε σημαντικές μεταγραφές για να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1 και σίγουρα έχει δυνατότητες. Ο Δούκας προέρχεται από μία κακή, γι’ αυτόν, ήττα που δρομολόγησε εξελίξεις, με την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. Είναι δεδομένο ότι έχουμε μία δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Όμως και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαμε στον Χολαργό το καλοκαίρι, βάλαμε ψηλά τον πήχη. Σίγουρα, ακόμα δεν είμαστε στο σημείο που θα θέλαμε, ωστόσο έχουμε και εμείς τον δικό μας μπασκετικό εγωισμό και θέλουμε να τον δείξουμε στο γήπεδο το Σάββατο, κερδίζοντας τον Δούκα».