Καλλισώρας: «Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

kaliswrasΟ Αίολος Αστακού ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, κάμπτοντας την αντίσταση του Άργους Ορεστικού και πλέον ετοιμάζεται για τη δύσκολη αποστολή του στο Στρατώνι. Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέκος Καλλισώρας δήλωσε για τη νίκη της πρεμιέρας:

“Ήμασταν λίγο αγχωμένοι και νευρικοί, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσουμε όπως θέλαμε. Μετά την ανάπαυλα μπήκαμε πιο δυνατά και αποφασιστικά και καθαρίσαμε στην τρίτη περίοδο. Μια σκληρή ομάδα τρίτη στη βαθμολογία και αυτό σημαίνει πολλά. Ο κόσμος ακολούθησε την ομάδα στη Βόνιτσα και τον ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα είναι έκτος παίκτης μας και θα φροντίσουμε με την απόδοσή μας να έρχονται και να τους αρέσει αυτό που θα βλέπουν”.

Ο έμπειρος γκαρντ, αναφέρθηκε και στη δύσκολη αποστολή κόντρα στο Στρατώνι: “Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια σκληρή ομάδα, με δυνατή άμυνα που πιέζει σε όλο το γήπεδο. Φάνηκε στο Αγρίνιο αυτό. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη εικόνα για τον αντίπαλο. Είμαστε μια παρέα, παρότι ήμασταν σχεδόν άγνωστοι μεταξύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο”.