“Καμίνι” το γήπεδο θέλει η Ελίμεια στο ντέρμπι με τους Τιτάνες Παλαμά

Στις… επάλξεις είναι στην Κοζάνη ενόψει του επικείμενου ντέρμπι της Ελίμειας με τους Τιτάνες Παλαμά. Μία αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει εώς τώρα ότι είναι εκείνες που θα “παίξουν” για το “στέμμα” και το συγκεκριμένο ματς αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Στην Ελίμεια γνωρίζουν καλά ότι με νίκη θα αποκτήσουν πολύ σημαντικό προβάδισμα σε αυτό τον “μαραθώνιο” και για το λόγο αυτό καλούν τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των παικτών στο πολύ κρίσιμο ματς. Να κάνουν “καμίνι” το γήπεδο στο μεγάλο αυτό ντέρμπι.

Πρωταρχικό ζητούμενο για τους παίκτες του Καραγιαννίδη είναι η νίκη, όμως στο βάθος του μυαλού όλων υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος. Η νίκη με διαφορά πάνω από 5 πόντους, όσους δηλαδή είχαν ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου (66-61), έτσι ώστε να έχουν και το πάνω χέρι σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τους Τιτάνες Παλαμά.

Για να επιτευχθούν οι δύο στόχοι που έχουν θέσει στην Ελίμεια η συνδρομή του κόσμου κρίνεται απαραίτητη. Εκείνο, βέβαια που θέλουν στον σύλλογο είναι το γήπεδο να γεμίσει από άκρη σ΄ άκρη, αλλά συνάμα όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών με τη φωνή τους, σε κόσμια πλαίσια, έτσι ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή υπόνοια για πιθανή τιμωρία της ομάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες τονίζουν στον σύλλογο ο δρόμος που οδηγεί προς τη Β’ εθνική θα ανοίξει διάπλατα για την Ελίμεια και είναι κάτι που το θέλουν διακαώς, διότι έτσι θα αναγνωριστεί η σκληρή δουλειά που έχει γίνει από το καλοκαίρι.