Κανονίδης: «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή»

kanonidisΝτέρμπι στο Μαρούσι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη Δόξα καθώς οι Λευκαδίτες αντιμετωπίζουν στο Δαίς τον Δούκα. Ο Ανδρέας Κανονίδης μίλησε εν όψει του αγώνα τονίζοντας πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι: «Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της Α2 είναι το πιο ανταγωνιστικό αλλά και πιο ποιοτικό των τελευταίων ετών, θα έλεγα ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο». Ο 24χρονος φόργουορντ που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στο Περιστέρι, στο Ρέθυμνο και στον Κόροιβο, αναφέρθηκε στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα.

«Αναντίρρητα, οι ομάδες της Α2 παρουσιάζονται ισχυρές και όπως διαπιστώνω υπάρχουν δύο ταχύτητες. Εμείς βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάτι που είναι το ζητούμενο. Στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων σε κάθε ματς, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Το παιχνίδι με τον Δούκα είναι δύσκολο και συνάμα κρίσιμο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να «στραβοπατήσουμε» και δεν θα το κάνουμε, από τη στιγμή που έχουμε γυμναστεί σκληρά και μεθοδικά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Προήλθαμε από ένα καλό παιχνίδι και μια άνετη νίκη, ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Ο αντίπαλός μας δείχνει σταδιακή βελτίωση, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».