Καπινιάρης και Παλαιοχωρίτης στη Νίκαια, συνεχίζει ο Μπολάτογλου

kapiniarisΤις πρώτες του κινήσεις πραγματοποίησε ο Ιωνικος. Η ομάδα της Νίκαιας πραγματοποίησε διπλό «χτύπημα» καθώς απέκτησε τους Διονύσης Καπινιάρη και Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη, ενώ κράτησε στο ρόστερ της και τον Θάνο Μπολάτογλου.

Η ανακοίνωση:

«Δείχνοντας με πρόδηλο τρόπο ότι ο Ιωνικός θα είναι ανταγωνιστικός σε όποια κατηγορία και αν αγωνισθεί, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ιωνικός κ. Αναστάσιος Αριστειδόπουλος ολοκλήρωσε τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα, o Iωνικός προχώρησε στην απόκτηση του Διονύση Καπινιάρη (1,89 – 25 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ένωση Ιλίου (Β’ Εθνική).

Επέστρεψε επίσης ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης (1,90 – 21 ετών), μετά από έναν χρόνο στον Εθνικό (Α2),

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ιωνικού συνεχάρη τον διεθνή Θάνο Μπολάτογλου (1,97 – 18 ετών) για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την Εθνική Εφήβων. Ο Θ. Μπολάτογλου, ενας ακόμα διεθνής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου της Νίκαιας, συνεχίζει πλέον ως στέλεχος της ανδρικής ομάδας του Ιωνικού.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και ανακοινωθούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις – ενώ όλοι στον σύλλογο παρακολουθούν τις εξελιξεις, ευελπιστώντας στην πολυπόθητη πρόσκληση για να αγωνισθεί ο Ιωνικός στην Α2».