Καπώνης: «Αλλο ένα βήμα προς την εκπλήρωση του στόχου μας»

Όντας αήττητος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το Περιστέρι έχει μπροστά του άλλη μια πρόκληση, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή (5/3, 17.00) εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας.
 
Η ομάδα μας μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες, απολογισμός, που την έχει φέρει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση του φετινού στόχου.
 
Ο Νίκος Καραγιάννης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας όλους τους παίκτες του στην διάθεση του και παράλληλα τον… ευχάριστο πονοκέφαλο για την στελέχωση της δωδεκάδας που θα παρατάξει στο κλειστό της Βούλας.
 
Ο Γιάννης Καπώνης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας αναφέρθηκε στην επερχόμενο αγώνα, σκιαγραφώντας αρχικά το προφίλ του προσεχούς μας αντιπάλου:
 
«Το ρόστερ του Πρωτέα απαρτίζεται από έμπειρα και ικανά παιδιά, όπως είναι ο Εμμανουηλίδης, ο Βαρδαβάς κι ο Μόρφης, αλλά και κάποια νεαρότερα αλλά εξίσου ποιοτικά, όπως ο Σκουλούδης, ο Αθηνιώτης κι ο Ευγενικός. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο».
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο ΓΣ Περιστερίου για να φτάσει σε μια ακόμα νίκη:
 
«Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και με προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο. Να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ τους αντιπάλους μας και μέσα από την άμυνα να αποκτήσουμε ρυθμό και στην επίθεση, όπου διαθέτουμε περίσσιο ταλέντο.
 
Προερχόμαστε από πέντε σερί νίκες, είμαστε αήττητοι στον δεύτερο γύρο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε,  έχοντας σαν εφαλτήριο μας την άμυνα και το βάθος μας ως ομάδα, που μας κράτησε όρθιους στις δυσκολίες με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε σαν ομάδα.
 
Είναι μαθηματικά σίγουρο πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει αμυντικά, θα φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη, κάνοντας ένα κι άλλο ένα βήμα προς την εκπλήρωση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.