Καράμπουλας: «Ιδιοι στόχοι με τους περυσινούς»

karaboulasΤο τρία στα τρία έκανε ο Φάρος Κερατσινίου, με τον Βαγγέλη Καράμπουλα, να πραγματοποιεί ένα ακόμη εντυπωσιακό παιχνίδι. Ο 35χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τις διαφορές που έχει η ομάδα σε σχέση με την περυσινή, αλλά και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος.

Βαγγέλη, ο Φάρος έκανε ανάλογο ξεκίνημα την περασμένη σεζόν, όμως στο τέλος, πήρε δύσκολα το εισιτήριο για την άνοδο, έστω κι αν τελικά, δεν κατάφερε να παίξει στην Α1. Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι;

‘’Πολύ απλά, έχουμε ακριβώς τους ίδιους στόχους‘’.

Τι διαφορές βλέπεις από την ομάδα της περασμένης σεζόν;

‘’Πέρυσι ήμασταν καλύτεροι αμυντικά. Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς. Είμαστε γενικώς άτυχοι διότι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Θεωρώ, ότι, όταν επιστρέψουν όλοι, θα το φτιάξουμε και το αμυντικό θέμα‘’.

Θεωρείς ότι το εφετινό πρωτάθλημα, θα είναι πιο ανταγωνιστικό;

‘’Νομίζω ότι το εφετινό είναι πιο ανταγωνιστικό. Υπάρχουν 6 ομάδες με μεγάλα μπάτζετ. Κατά τη γνώμη μου, ο Πανιώνιος είναι ένα βήμα λίγο πιο μπροστά από τους άλλους. Υπάρχουν όμως αρκετές ομάδες που είναι πολύ δυνατές, έχουν 12 καλούς παίκτες στο ρόστερ τους και όλοι θέλουν να ανέβουν‘’.

Τώρα έχετε το παιχνίδι με τον Αμύντα εκτός έδρας. Τι πρέπει να προσέξετε για να αποδράσετε με το διπλό;

‘’Όλα αυτά τα χρόνια, ο Αμύντας έχει δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Είναι δυνατή και σκληρή ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. Δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Αμύντα. Αν δεν προσέξουμε, θα χάσουμε. Ο Αμύντας έχει στο ρόστερ του παιδιά, τα οποία είναι πολλά χρόνια μαζί, έχουν χημεία‘’.