Καραγκιολίδης: «Να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας»

Τελείωσε πριν από λίγο η πρωινή προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη με την οποία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (21/1, 17:00) κόντρα στη Γέφυρα. Η ομάδα του Μεσολογγίου με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος καθώς την 15η αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το ρεπό της.

Στα αγωνιστικά η εβδομάδα δεν κύλησε ομαλά για το κόουτς Δημητριάδη και το επιτελείο του καθώς εκτός δράσης παραμένουν οι Σταυρόπουλος, Ντόβας (οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους) ενώ κάποιες προπονήσεις έχασαν και οι Γυφτάκης, Τσαπατώρης λόγω ίωσης (με τη συμμετοχή τους πάντως στο αυριανό παιχνίδι να θεωρείται σίγουρη). Παρόλα τα προβλήματα πάντως οι υπόλοιποι παίχτες έβγαλαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στις προπονήσεις γεμίζοντας με ικανοποίηση το
προπονητικό επιτελείο.

Μεγάλη προσοχή από τους παίχτες του για το αυριανό αντίπαλο έχει ζητήσει ο κύριος Δημητριάδης καθώς η Γέφυρα προέρχεται από ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών και δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Τρεις συνεχόμενες νίκες βέβαια έχει και η δική μας ομάδα με τη ψυχολογία να είναι στα ύψη και όλους να δηλώνουν αποφασισμένοι να κλείσουν αήττητοι εντός έδρας το πρώτο γύρο.

Εν όψει της αναμέτρησης δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube έκανε ο Γιάννης Καραγκιολίδης.