Καραδολάμης: «Η χρονιά μπορεί να έχει θετικό πρόσημο»

Η παραμονή εξασφαλίστηκε και πλέον ο ΟΦΗ κοιτά να κατακτήσει τον επόμενο στόχο. Να τελειώσει το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτό ανέφερε, ο Δημήτρης Καραδολάμης στο Gentikoule ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με τον Αμύντα αλλά αποκάλυψε και τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αμύντα…

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αμύντας καίγεται για νίκη. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό και από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε τη νίκη και πάμε για τη νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Έχουμε κίνητρο το 4Χ4 μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Για το  αν πιστεύει πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα επηρεάσει τον ΟΦΗ…

«Δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Είχαμε βρει ένα καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω πως θα τον κρατήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια ως το τέλος».

Για το ποιος είναι πλέον ο στόχος της ομάδας μετά και την εξασφάλιση της παραμονής…

«Η ομάδα δεν ήταν για παραμονή. Ο στόχος της παραμονής δεν υφίσταται και δεν μπορούμε να πούμε πως πετύχαμε κάποιο στόχο. Η ομάδα ήταν φτιαγμένη για άλλα πράγματα απλά δεν μας βγήκε. Είχαμε διάφορες αναποδιές, δεν θέλω να το δούμε σαν δικαιολογία, μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα όμως υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί και δεν μας βγήκε.  Στόχος πλέον είναι να κλείσουμε την χρονιά με όσον το δυνατόν περισσότερες νίκες. Η ομάδα θα παίξει πιο ελεύθερα και θα ψάξει να κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια».

Ο απολογισμός για τον ΟΦΗ με το πρωτάθλημα να βρίσκεται 4 στροφές πριν το φινάλε και ουσιαστικά τον ΟΦΗ να μην κυνηγάει κάτι έχει θετικό πρόσημο;

«Ουσιαστικά εφόσον πέντε ομάδες έπεφταν από την αρχή και η ομάδα βρέθηκε εκτός στόχου της ανόδου από τα μέσα της χρονιάς, θεωρώ πως ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο ανάλογα πως θα την κλείσουμε. Αν κάνουμε τρεις νίκες τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια, θεωρώ πως θα είναι θετικός».

Για το αν η νέα χρονιά τον βρει στον ΟΦΗ…

«Εγώ αγαπάω αυτή την ομάδα και κοιτάω να δίνω το καλύτερο μου εαυτό. Ήμουν και πέρσι στην ομάδα και σίγουρα δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω. Εξαρτάται όμως από τον προπονητή και τη διοίκηση. Ο ΟΦΗ είναι σαν οικογένεια μου. Είναι η δεύτερη μου χρονιά στην ομάδα και μακάρι να υπάρξει και τρίτη».