Καραμαλέγκος: «Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως»

karamalegkosΠαρότι πάλεψε, ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην Κρήτη απέναντι στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Καραμαλέγκος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου  προσπαθώντας να εξηγήσει τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα…

Για το παιχνίδι κόντρα στο Ηράκλειο: «Αυτό το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι ακολουθώντας τα πάντα που μας είχε πει ο προπονητής μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν πιο πολύ, εμείς κάναμε κάποιες λάθος επιλογές αλλά παρόλα αυτά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τις οδηγίες του προπονητή μας καθημερινά στο γήπεδο και πιστεύω αυτό το παιχνίδι να μας κάνει καλύτερους στη συνέχεια γιατί δείξαμε και ότι μπορούμε και ότι είμαστε μαχητικοί  αλλά και ότι είμαστε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως όπου θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για την νίκη και θεωρώ πως στο τέλος θα δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας».

Για το τι έφταιξε και ήρθε το black out στο δεύτερο ημίχρονο: ‘«Στο πρώτο ημίχρονο το Ηράκλειο έπαιζε κάπως πιο παθητικά και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό βγάζοντας πολύ καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο βγήκε στο παρκέ πιο παθιασμένο με περισσότερη ενέργεια και πιο πιεστική άμυνα. Λίγο τα φάουλ που δέχθηκαν κάποιοι παίχτες μας, λίγο οι κακές επιλογές, λίγο η ευστοχία που είχε το Ηράκλειο στην επίθεση το αποτέλεσμα οδηγήθηκε στο να είναι χαμένο για εμάς. Όμως συνεχίζουμε. Μέρα με τη μέρα να είμαστε καλύτεροι και θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι θα μας κάνει πιο ώριμους και θα μας δείξει το δρόμο για τη συνέχεια που έρχεται».