Καστρίτης: «Ευχάριστο ότι θα ξεκινήσουμε στην έδρα μας»

Την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α2 και τον αγώνα κυπέλλου με τον Φίλιππο Βέροιας σχολίασε ο Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού.

«Είναι πολύ ευχάριστο ότι θα ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στη Βέροια, είναι ένα παιχνίδι στο μέσο της προετοιμασίας μας και απέναντι σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος στην Α2 κατηγορία. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε παιχνίδι με ιδιαίτερη σοβαρότητα και θα είναι ουσιαστικά ένα πρώτο τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας μας» είπε αρχικά ο 31χρονος προπονητής.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Α2, ο τεχνικός του Αρκαδικού τόνισε: «Στην κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν θεωρούμε πώς η σειρά των αγώνων θα παίξει τόσο καθοριστικό ρόλο. Η πρεμιέρα αργεί πολύ ακόμη και το πιο σημαντικό για μας είναι να φτάσουμε ως εκεί χωρίς ατυχίες και με υγεία δουλεύοντας καθημερινά στο γήπεδο. Πολλές ομάδες είναι ακόμη σε διαδικασία σχηματισμού των ρόστερ τους, οπότε είναι πολύ νωρίς να πούμε το παραμικρό για το πρωτάθλημα».