Κατεβαίνει στο κύπελλο η ΑΕΚ!!!

Η αλλαγή σκηνικού στην ΑΕΚ μοιάζει να είναι ολοκληρωτική, λίγες ώρες μετά την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΚΑΕ απ’ τον Στάθη Μπαϊρακτάρη. Πρωτίστως στο θέμα της συμμετοχής της ομάδας στο κύπελλο. Εκεί που όλες οι πληροφορίες ήθελαν την Ένωση να ετοιμάζει το έγγραφο που θα έστελνε στην ΕΟΚ προκειμένου ν’ αποσύρει τη συμμετοχή της απ’ τον θεσμό, πλέον η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή. Οι κιτρινόμαυροι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα κατέβουν κανονικά στο κύπελλο, κόντρα στην Κηφισιά!

Βέβαια εκείνο που προκαλεί απορία, είναι ποιοι θα είναι οι παίκτες που θ’ αγωνιστούν. Διότι το ρόστερ είναι «λευκή σελίδα». Όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Αγγελος Κορωνιός θα παρουσιάσει μία ομάδα αποτελούμενη απ’ όσους παίκτες θα έχουν αποκτηθεί έως το τζάμπολ μαζί με παίκτες απ’ την εφηβική ομάδα!

Στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν πολύ σύντομα ν’ αρχίσουν τις ανακοινώσεις, καθώς έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με κάμποσους. Απ’ τους πρώτους στόχους φέρεται να είναι ο Σάκης Καρύδας, ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Κολοσσό Ρόδου, όμως αυτές δεν φαίνεται να προχωρούν κι έτσι στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι θα τους πει το «ναι» και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Από εκεί και πέρα στη λίστα του Κορωνιού υπάρχουν και τα ονόματα των Καυκή και Παπανικολόπουλου…