Κιτσούλης: «Σε κάθε ματς για τη νίκη»

kitsoulisΤην τρίτη νίκη του στο πανηγύρισε ο Αίολος Αστακού και πλέον προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΓΣΛ. Ο Βασίλης Κιτσούλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, αλλά και για μέχρι τώρα πορεία και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

-Βασίλη, μέχρι τώρα έχετε δείξει πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα και σε πέντε αγώνες μετράτε 3 νίκες. Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να είστε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία;

«Αυτό είναι θεωρητικό. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δουλεύουμε σωστά. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα αλλά συνεχίζουμε δυνατά με τον τρόπο που δουλεύουμε και τους στόχους που έχουμε βάλει. Είναι πάντως πολύ νωρίς ακόμη, πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και νίκες».

-Ξεκινώντας τη χρονιά, συζητούσατε για την αποφυγή του υποβιβασμού ή μία καλή πορεία και ότι καλό προκύψει;

«Οι στόχοι μπαίνουν μέσα από το πρωτάθλημα. Κατά την προσωπική μου γνώμη, η ομάδα έχει στηθεί ώστε να κάνει μία καλή πορεία κι από εκεί και πέρα, ότι καλό έρθει, είναι καλοδεχούμενο».

-Τώρα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΣΛ. Προσωπικά, βάζεις τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα σου;

«Δεν μου αρέσει να βάζω τίτλους φαβορί. Σίγουρα μπορώ να πω, ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Είχαμε δύο απουσίες παικτών, οι οποίοι προσπαθούν σιγά-σιγά να μπουν σε ρυθμούς. Πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη, είτε αυτό είναι εντός έδρας, είτε αυτό είναι εκτός. Θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά, πάμε με στόχο τη νίκη κι ελπίζω να τα καταφέρουμε».