Κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων σε Β’ και Γ’ εθνική

Την προσεχή Δευτέρα 22/6 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για την ανακατανομή των ομάδων Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Όπως επισημαίνεται από την ομοσπονδία, η κλήρωση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη μέσω livestreaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο youtube, ενώ σε κάθε όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση όσες ακριβώς ομάδες απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός.

Αναλυτικά:

“Mετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου των Σωματείων και αποδοχής τους στις Εθνικές Κατηγορίες, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων Αθήνας, Πειραιάς και Θεσσαλονίκης
1. στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Aνδρών,
2. στον 2ο, 3ο και 4ο, 6ο Όμιλο αντίστοιχα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Aνδρών,
3. στον 1ο, 2ο και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο.

Οι παραπάνω κληρώσεις θα γίνουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. και θα καλυφθούν με live streaming μέσω του youtube της Ε.Ο.Κ. καθότι λόγω της κατάστασης δεν μπορεί να υπάρχει η φυσική σας παρουσία στον χώρο”.