Αποφασισμένοι να… τινάξουν την μπάνκα στον «αέρα» παρουσιάζονται στον Πανιώνιο, φροντίζοντας να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό όσο πιο άμεσα γίνεται! Με τις κινήσεις τους να είναι ταχύτατες και το «παζλ» της νέας περιόδου να συμπληρώνεται από τον Περικλή Ταυρόπουλο, ο οποίος έχει ανάψει ήδη το «πράσινο φως» και τη φανέλα του «ιστορικού» θα φορούν οι Βεργίνης, Μάντζαρης, Σκάνδαλος, Σταθόπουλος και Χάλαρης, ενώ ήδη στην… πόρτα βρίσκονται τρεις ακόμη παίκτες.

Ο λόγος για τα αδέρφια Παπαδιονυσίου, με τον Γιώργο να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου, ενώ θέμα χρόνου αναφέρουν οι πληροφορίες ότι είναι και το «ναι» από τον αδερφό του, Στάθη. Ο πρώτος αφήνει τον Ίκαρο Καλλιθέας για να «μετακομίσει» στη Ν. Σμύρνη, ενώ ο δεύτερος την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Όμως το… μπαράζ των μεταγραφικών «χτυπημάτων» δεν σταματά εδώ για τον Πανιώνιο, καθώς οι πληροφορίες θέλουν και τον Τάσο Αντωνάκη να βρίσκεται μία ανάσα από το ρόστερ του «κυανέρυθρου» σωματείου. Ο 30χρονος άσος την περασμένη περίοδο ήταν ένα σημαντικό «γρανάζι» για τον Τρίτωνα, ενώ η εμπειρία του αποτελεί σημαντικό «ατού» στην επιλογή του Ταυρόπουλου.