Κληρώνει για την Γ’ εθνική την Τρίτη…

Την προσεχή Τρίτη 4/6 αναμένεται να ξεδιαλύνει το τοπίο στη Γ’ εθνική και κυρίως ποιες ομάδες θα βρεθούν στους ομίλους του Βορρά και ποιες σ’ εκείνους του Νότου. Όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ στις 14:00 της Τρίτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνει η σχετική κλήρωση των πρωταθλημάτων της Γ’ εθνικής της σεζόν 2013-14 και αμέσως μετά την κλήρωση η ανακατανομή των σωματείων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 – παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθν. Κατηγορίας, περιόδου 2012 – 2013 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στους 2 Ομίλους του Νότου και στους 2 Ομίλους του Βορρά, αντίστοιχα.
Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο Νότου και σε κάθε Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 και ώρα 14.00, για μεν τα Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. (ΟΑΚΑ), για δε τα Σωματεία ΕΚΑΣΘ, στο Γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 & Παπαναστασίου).»